Gjør kontoret deres profesjonelt med egne kopper med logo

You are here:

Kopper med logo

Er bedriften deres stor eller liten? Er kontoret beligget i et sentralt bystrøk eller lenger ut? Har dere store kunder eller små? Uansett hva svarene er på de spørsmålene, så er en ting sikker – firmaet deres har kunder, og kunder kommer gjerne på besøk innimellom. Det gjør også leverandører.

For å vise at dere er et profesjonelt firma er inntrykket viktig. Det å ha en passende utstyrt entré, eventuelt en bemannet resepsjon gir et godt første inntrykk. Når besøkene først har kommet inn på kontoret deres er det ofte at det blir satt frem kaffe og the på bordet før selve møtet begynner. Her er et øyeblikk for bedriften å la det synke in hos besøkene at det er deres firma de er på, og ikke hos noen av deres konkurrenter.

Fullt av inntrykk

Rommet eller plassen hvor de sitter med sin kaffe bør være fullt av inntrykk som relateres til deres bedrift – roll-up’s, notatblokker, penn, kanskje godterier – og så kaffekopper.

For å få et profesjonelt inntrykk er egne kopper med logo en selvfølge. Og her finnes det mange varianter å velge mellom, helt ut fra hva bedriften har for type virksomhet. Kopper i glass med deres logo på kan se elegant ut for besøkeren, som også kopper i metall gjør. Hvis bedriften har en sterk miljøprofil kanskje kopper i forskjellige slags keramikk eller porselen passer bedre.

Uansett valg av materiale ser det profesjonelt ut å ha med bedriftens logo og også hvis dere har et slogan å sette på koppene, så vil det gi et positivt helhetsbilde av firmaet deres.