Hva er praktisk? Velg en kopp som kan stables!

You are here:

Kopp som kan stables

Det å stable alle slags ting i høyden blir alt viktigere, både for privatpersoner og for bedrifter. Mange av oss bor i hjem der det er begrenset med plass, og som kontorutviklingen mot mindre kontorarealer og mer arealeffektive kontorløsninger (introduksjonen av aktivitetsbaserte arbeidsplasser for eksempel) så teller hver kubikkcentimeter som kan spares.

Kaffekopper, tekopper, kopper til kakao. Alle trenger de, og de finnes i alle varianter – mer eller mindre praktiske ut fra hvor mye plass det finnes i skapene. En smart bedrift som tenker plasseffektivt og praktisk velger en kopp som kan stables, for å redusere problem med rom i skap som ikke blir utnyttet på en effektiv måte.

Hvis man velger en kopp som ikke går å stable vil det garantert bli noe irritasjon blant kollegaene. Det kommer til å stå kopper overalt – på skrivebord, spisebord ja overalt. For ikke å snakke om oppvaskmaskinen, som fort blir overfylt når det ikke er noen praktisk måte å stable koppene på. Da er det en god idé å velge en kopp som kan stables. De er pene å se på og det blir ikke problemer med kopper i hytt og pine.

Kopper

Kopper som kan stables trenger ikke å se kjedelige ut, nei de har nesten like store frihetsgrader i hvordan de designes som kopper som ikke går å stable. De kan finnes i alle slags materialer – porselen, keramikk, glass eller metall er de vanligste. De kan være høye, lave, store, små, ha ører eller ikke, men felles for den kopp man velger bør være at den går an å stable. De er praktiske å ha i skapene når det er mangel på rom.

I et kontormiljø hvor det arbeider personer med noe konkurranseinstinkt kan det bli en ukentlig konkurranse i Speed Stacking. Da blir det i tillegg bygget lagånd i forbindelse med kaffedrikkingen!