Velg en kopp som passer inn på kontoret med deres stil

You are here:

For virksomheter

For de virksomheter som har hyppige besøk av kunder og leverandører er det av stor betydning å gi et godt inntrykk. Fra det øyeblikket når besøkeren går inn gjennom døren og videre inn i kontoret deres, er alle inntrykk et bilde av firmaet de besøker. Det å ha et tiltrekkende og solid bilde av virksomheten vil påvirke kundens eller leverandørens oppfatning av firmaet deres, uansett om det er til det positive eller negative.

Den grafiske profilen til et firma bør gjenspeiles i stilen på interiøret, fra postkassen ute på gata helt ned til minste penn. Valg av farger skal spille sammen i brevhoder, tepper, kjøkkenutstyr og alt annet som kunden eller leverandøren kan komme i kontakt med.

Hvilken kopp passer best?

Porselen er laget av en spesiell type hvit leire, kaolinleire, som kommer fra porselenets opprinnelsesland Kina. I Kina begynte man allerede for over tusen år siden å lage porselensprodukter av den hvite kaolinleiren, og det vokste i popularitet. Det kinesiske hoffet likte porselen godt og var gode kunder til porselensmakeren og storhetstiden for kinesisk porselen kom under Ming-dynastiet.

Steingods er ikke laget av den hvite kaolinleiren, men av annen lys leire som brennes ved høye temperaturer. I fremstillingen smelter (sintrer) glasuren sammen med den relativt tettpakkede leiren, noe som gir det karakteristiske utseendet som vi så vel kjenner igjen. Egentlig er steingods så hardt at det ikke er behov for å sette glasur på det, men vi gjør det uansett av estetisk grunn.

Ikke bland sammen begrepene steingods og leirgods – tenk på navnet; steingods er hardt som stein og tåler støyter og slag godt, imens leirgods er mykt og porøst som leire og tåler ikke særlig mye.